Coinbase.com - Lyst til å å delta i Bitcoin-eventyret? Opprett konto hos Coinbase og start med et beløp som passer deg. Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, LiteCoin.
 
 

Multisøk  

 Gulesider 

 Været  Sol Sol Sol

 Ordbok  Engelsk Spansk Svensk Norsk  Engelsk-Spansk-Svensk-Norsk

 
 

Nettbank

Spill og tipping

 

Epost

Anbefalte

 

Aktuelt

Offentlige

 

...


 

Google Image Labeler - Et litt nyttig tidsfordriv

Hjelp Google med å sette ord på bildene!

Slik spiller du Google Image Labeler

Når du starter en omgang med Google Image Labeler finner Google først en spillpartner til deg. Deretter får du se et bilde, som også spillpartneren din får se. Nå skal dere hver for dere foreslå et eller flere ord som beskriver bildet. Når dere begge har foreslått det samme ordet får dere 100 poeng. Så får dere se et nytt bilde, og slik går spillet i 90 sekunder. Etter at omgangen er ferdig kan du se spillpartneren sine forslag til ord. Prøv selv her.

Et spill hvor du er med på å gjøre bilder søkbare

Ordene du og spillpartneren din beskriver bildene med blir tatt med i vurderingen for hvilke søkeord som hvert bilde skal ha. Dette betyr altså at når du spiller Google Image Labeler så hjelper du Google til å bedre kvaliteten for sine bildesøk. Spennende og samtidig litt nyttig altså.

Spill anonymt eller opprett en bruker

Dersom du vil ta vare på poengene du tjener kan du opprette deg en bruker med et kallenavn. Nå kan du havne på highscore-listene, og konkurrere med resten av verden. Her kan du følge med på hvor mange poeng du har skaffet deg totalt, og eller hvordan du gjorde det i forrige omgang.

Søk etter bilder med Google Bildesøk

Søkeordene du har vært med på å sette på bildene blir brukt av Google Bildesøk.

Klikk her for å spille

 

Takk for din tilbakemelding


Navn:
Epost: